Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E29 | Een herhaling van zetten met Kees van Wonderen

Seizoen 5, aflevering 29, .
S5E29 | Een herhaling van zetten met Kees van Wonderen

Vol goede moed begon sc Heerenveen afgelopen zaterdag tegen FC Emmen. In een goedgevuld Abe Lenstra Stadion werd een goede eerste helft beloond met een 1-0 voorsprong, door opnieuw een goal van Sydney van Hooijdonk. Er leek weinig reden voor paniek, tot Emmen, dat door Heerenveen in leven was gehouden, terug begon te vechten. Het RKC-scenario voltrok zich en er werd compleet onnodig, in de blessuretijd, met 2-3 verloren. Met wie beter dan de hoofdtrainer, Kees van Wonderen, kunnen we hierop terugblikken?

Een week na de jubileumuitzending heeft Redmer eieren voor z’n geld gekozen en zit hij in het buitenland. Frank en Marnix ontvangen Kees in de digitale studio en vragen hem het hemd van zijn lijf, mede dankzij een recordaantal vragen dat binnenkwam. Aan de hand van alle ontvangen vragen wordt er onder andere gesproken over ‘klootzakken’, fitheid, tactiek, intensiteit, de wedstrijd tegen FC Emmen en scorend vermogen. Veel over voetbal dus, maar heeft de hoofdtrainer van sc Heerenveen eigenlijk ook nog hobby’s buiten het voetbal?

Door de afwezigheid van Redmer, is er voor het eerst dit seizoen ook geen Ode van Redmer. Wel is er deze week een kortstondige terugkeer (of recycling) van de Cammie Quiz. Kees van Wonderen krijgt een aantal vragen voorgeschoteld die zijn één van voorgangers, Johnny Jansen, eerder voorgeschoteld kreeg. Ondanks de wijzigingen deze week, uiteraard wel een Camataruaan van de Week, met een logische keuze namens Kees, een verrassende keuze van Frank en aanmoediging van Marnix. Wie het zijn geworden en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!