Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E28 | De geheimen achter 200 keer Radio Camataru!

Seizoen 5, aflevering 28, .
S5E28 | De geheimen achter 200 keer Radio Camataru!

Afgelopen zaterdag werd er door het team van Kees van Wonderen gevoetbald en verloren (4-0) in Rotterdam, tegen Sparta. Maar niet getreurd, want zoals vanaf vrijdag al groots aangekondigd op social media, het is tijd voor de 200ste aflevering van Radio Camataru. Een hoop filmpjes van bekenden en een studio vol zetten de toon. Wat waren de mooiste momenten tot nu toe van Radio Camataru?

Voor de jubileumuitzending zitten niet alleen Frank, Redmer en Marnix aan tafel, maar ook oud-presentator Hielke Biemond en oprichter Marcel Koppers. In deze setting als vanouds wordt er heel kort even ingegaan, ergens tussendoor, op de wedstrijd tegen Sparta maar gaat het name over alle leuke momenten van de podcast. Marnix heeft daarnaast enkele feitjes over de podcast meegenomen en Marcel verteld meer over het ontstaan van Radio Camataru. Zouden Hielke en Marcel de podcast daarnaast hebben gemist?

De Ode van Redmer schenkt deze week aandacht aan de mensen die nog nooit luisterden (nu wel dan?). Wekelijks luisteren er een hoop mensen, maar er zitten nog altijd meer mensen in het Abe Lenstra Stadion dan wekelijkse luisteraars. Ondanks dat de wedstrijd grotendeels links blijft liggen worden er, met pijn en moeite, nog wel drie spelers die op het veld hebben gestaan genomineerd voor al Camataruaan van de Week. Verder veel anekdotes en reflectie op afleveringen die reeds zijn geweest! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Namens het hele team van Radio Camataru, bedankt voor alle reacties en support in de afgelopen week en tijdens de afgelopen 200 (!!) uitzendingen!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!