Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E18 | Jagen vanuit het oude nest met Pelle van Amersfoort

Seizoen 5, aflevering 18, .
S5E18 | Jagen vanuit het oude nest met Pelle van Amersfoort

De Derby van het Noorden werd met 3-1 gewonnen afgelopen zondag. Amin Sarr weer eens in de punt leverde direct twee doelpunten van hem op, iets waar zowel hij als de supporters naar snakten. Een goed begin en een vroege voorsprong hielpen Heerenveen in het zadel, maar daarna zakte het toch wat weg en kwam FC Groningen op 1-1. Twee goals binnen twee minuten resulteerden in de slotfase in de eindstand en de 2-1 kwam zelfs van het hoofd van onze gast van deze week. In onze studio dus Pelle van Amersfoort, hoe voelt hij zich weer terug in Heerenveen?

Deze week in een nieuwe uitzending van Radio Camataru geen Frank, die deze week ziek verstek moest laten gaan, maar wel weer eens een gast. Redmer en Marnix gaam in gesprek met Pelle van Amersfoort, gesteund door weer een hoop luisteraarsvragen. Met Pelle hebben zij het over zijn terugkeer in het Abe Lenstra Stadion, de wedstrijd tegen Groningen, zijn tijd in Polen en wat daar tussenin gebeurde. In een dik uur passeert er ook nog veel meer de revue en verklapt Pelle ook nog één club waar hij bijna naar toe was gegaan. Ook ging het uiteraard nog over het jagen, wat is er bijvoorbeeld verkeerd aan het beeld over jagen?

Net als iedere week is er ook weer een ode van Redmer, waarin hij deze week onze gast in het zonnetje zet. Ook worden er weer drie spelers genomineerd voor de Camataruaan van de week. Komende week staan er twee wedstrijden op het programma (Fortuna-uit en Vitesse-thuis), denken de heren dat het 6 punten gaan worden? Dat alles, een aankondiging voor volgende week en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Ooh ja, en nog even dit…. tot en 30 januari kunnen jullie nog stemmen op de Total Football Festival Podcast-award, waarbij Radio Camataru is genomineerd is in de categorie ‘Fan (Eredivisie)’. Een stem op onze Podcast, zouden wij enorm waarderen en kan via: https://cutt.ly/H21gRqs

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!