Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E13 | Dat we prima kunnen aanvallen, hoeven we niet meer te verdedigen

Seizoen 5, aflevering 13, .
S5E13 | Dat we prima kunnen aanvallen, hoeven we niet meer te verdedigen

Tegen FC Utrecht was het weer tijd voor een krachtmeting tegen een sub-topper en daarmee ook de kans om de plek op de ranglijst te verstevigen. Met dezelfde opstelling als in de tweede helft tegen Volendam probeerde Kees van Wonderen eens wat ‘nieuws’. Met een hoop kansen en goed voetbal als gevolg, maar helaas zonder punten. Desondanks overheerste achteraf een positief gevoel. Gaat het dus meer om vermaak dan om resultaat bij Heerenveen?

Onder andere die vraag wordt deze week weer besproken door Frank, Redmer en Marnix, in hun vaste opstelling. Ineens werden we in het Abe Lenstra Stadion getrakteerd op goed positiespel en vlotlopende aanvallen, wat een weelde! FC Utrecht wist middels twee beauties Heerenveen toch over de knie te krijgen, maar dat tastte de moraal van de supporters niet aan. Kwam het frivole spel door het inbrengen van Rami Al-Hajj? En verdient hij dan ook een nominatie als Camataruaan van de Week of gaat die eer toch naar anderen?

In de Ode van Redmer bespreekt hij deze week de aanval en zijn eigen humeur na deze wedstrijd. Daarnaast wordt uiteraard besproken of Heerenveen zo zou moeten blijven spelen voor de rest van het seizoen. Én bespreekt Frank namens Heerenveenstats of er nou echt zoveel kansen gecreëerd werden tegen Utrecht en hoe dit zich verhoudt tot de rest van het seizoen. Tot slot kijken wij uiteraard ook nog vooruit richting het komende weekend, waarin een uitwedstrijd tegen Excelsior wacht. Op wie moeten we letten bij Excelsior en kunnen we daar wel een overwinning verwachten? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!