Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E10 | Radio Camataru mét Rodion Camataru én Foppe de Haan

Seizoen 5, aflevering 9, .
S5E10 | Radio Camataru mét Rodion Camataru én Foppe de Haan

Deze week stond de thuiswedstrijd tegen PSV op het programma. Op voorhand een lastige wedstrijd, waarbij de cijfers over de afgelopen 10 jaar echter wel gunstig waren voor sc Heerenveen. Lang bleef het zondag 0-0, maar na het doorbreken van de brilstand was het verzet van Heerenveen ook wel gebroken. Speelde Kees van Wonderen tegen PSV met 0-0 als gehoopt resultaat?

Deze week bespreken Marnix, Redmer en Frank dit niet met z’n drieën maar is er hoog bezoek. De wedstrijd tegen PSV werd namelijk ook bezocht door de naamgever van deze podcast, Rodion Camataru. Na een ereronde tijdens de rust schoof “Cammie” na de wedstrijd aan bij Radio Camataru! En nadat hij nog even met zijn oud-pupil Ruud van Nistelrooij had gesproken, schoof ook Foppe de Haan aan om herinneringen op te halen met Cammie en na te beschouwen op de wedstrijd tegen PSV.

Uiteraard gaat de Ode van Redmer deze week dan ook over de ontmoeting met deze twee helden. Verder bespreken we uiteraard hoe Cammie zijn tijd in Heerenveen heeft beleefd en wat Foppe ons nog kan vertellen over deze voormalig Gouden Schoen-winnaar. Gezien het bijzondere karakter van de uitzending, deze week geen Stat van de Week en ook geen One to Watch, wel vragen we Foppe en Rodion nog om hun voorspelling voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru, die deze keer deels engelstalig is!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!