Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E9 | Plan A, Plan B of Plan Nee? Met Marcel Koppers

Seizoen 5, aflevering 9, .
S5E9 | Plan A, Plan B of Plan Nee? Met Marcel Koppers

Na de interlandbreak was het tijd voor sc Heerenveen om het op te nemen tegen FC Emmen. In de Oude Meerdijk had Heerenveen het lastig de afgelopen jaren, en zo ook afgelopen zondag. Ondanks dat opnieuw de ‘0’ gehouden werd was het voorin weinig sprankelend en dus bleef het voor de vierde keer al dit seizoen 0-0. Waar ligt het aan dat het aanvalsspel regelmatig zo stroperig lijkt?

Dat proberen Marnix Eringa, Redmer Wijnsma en Marcel Koppers, die deze week invalt voor Frank Beenen, te ontrafelen. Doen Sarr en van Hooijdonk genoeg en staat het middenveld op de juiste manier? Met de frisse blik van, één van de oprichters van deze podcast, Marcel, wordt de wedstrijd tegen Emmen verder ontleedt. Uiteraard komt ook Syb van Ottele ter sprake, die zijn eerste basisplek dit seizoen had en wordt het plan (A of B?) van Kees van Wonderen besproken.

De Ode van Redmer gaat deze week over waar we staan en wat wel kan en wat (nog) niet kan. De Stat van de Week werd deze week door Marcel overgenomen. In samenwerking met Heerenveenstats legt hij een statistiek bloot die misschien wel exemplarisch was voor het spel van sc Heerenveen. Tot slot gaat de blik uiteraard vooruit richting het treffen met PSV, zal Heerenveen weer makkelijker voetballen tegen een ploeg die dat ook probeert? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

(en oja, moet het ‘Natafelen met Redmer’ weer terugkomen volgens jullie?)

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!