Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E8 | Met een goed gevoel de interlandbreak in

Seizoen 5, aflevering 8, .
S5E8 | Met een goed gevoel de interlandbreak in

Na de pittige nederlaag tegen Ajax was het tijd voor een echt krachtmeting in het Abe Lenstra Stadion, waar FC Twente op bezoek kwam. Ondanks een slordig begin met de nodige fouten en een achterstand als gevolg wist sc Heerenveen zich terug te knokken in de wedstrijd. De eerste kans was direct een goal en al snel daarna viel de tweede. Een betere tweede helft leidde tot een fijne overwinning en een goed gevoel! Maar wat leidde nou de ommekeer in?

Marnix Eringa, Frank Beenen en Redmer Wijnsma proberen dit te ontrafelen. Was het de weergaloze Tahiri, de ijverige Colassin of misschien gewoon het hele team? Een overwinning na een wedstrijd als deze is in ieder geval iets waar de heren graag voor naar het stadion komen. Verder was er ook weer genoeg om over na te praten, zoals de invalbeurt van de ‘speeltuinerige’ Rami Al-Hajj, die kennelijk toch in de pikorde voorbij is gestreefd door Colassin. Gaan we de Zweed ooit nog zijn belofte zien inlossen in ons shirt?

Deze week is de ode van Redmer gewijd aan ons best bewaarde geheim, wie dat is hoor je in de uitzending. De statistiek van de week geeft ons een inkijkje in hoe we de prestaties van dit seizoen moeten afzetten tegen vorig seizoen. Samen met @Heerenveenstats heeft Frank dit weer op een rijtje gezet en geeft het toch wel extra hoop. Aangezien er komend weekend geen Eredivisie is in verband met interlands, wordt er nog wel even gesproken over de situatie van Andries Noppert in Oranje! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!