Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E7 | Snel vergeten en met frisse moed richting Twente!

Seizoen 5, aflevering 7, .
S5E7 | Snel vergeten en met frisse moed richting Twente!

Met een goed gevoel en weinig tegendoelpunten ging sc Heerenveen richting de Johan Cruijff Arena, terug kwamen ze in ieder geval met meer tegendoelpunten. Daar zorgde de 5-0 nederlaag zeker voor, maar of het gevoel hierdoor ook minder is geworden, dat is nog de vraag.

Marnix Eringa, Frank Beenen en Redmer Wijnsma bespreken dit in ieder geval en kijken met positivisme weer vooruit. Daarnaast komt Andries Noppert weer ter sprake, deze week niet (alleen) door zijn reddingen, maar ook door een momentje in de rust. Het oordeel over de nieuwelingen en teruggekeerde Kaib laten de heren nog even achterwege, gezien het verloop van de wedstrijd. Hopelijk is er snel aanleiding om Olsson en Timossi te bewieroken.

De ode van Redmer gaat deze week over de onvermijdelijke zekerheid. Tegen Ajax was er weinig aanleiding voor een wedstrijdspecifieke statistiek, maar Frank heeft samen met @Heerenveenstats wel gekeken naar wie dit seizoen voor Heerenveen de kansen creëeren. Daarnaast wordt de thuiswedstrijd tegen Twente besproken, een wedstrijd die ook een mooi meetmoment is voor dit team. Frank geeft ons daarbij ook weer een One to Watch mee om naar uit te kijken! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!