Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E5 | Als dit een voorbode is voor de rest van het seizoen..

Seizoen 5, aflevering 5, .
S5E5 | Als dit een voorbode is voor de rest van het seizoen..

Voor de tweede week op rij weet sc Heerenveen te winnen, ditmaal van Fortuna Sittard. Ondanks de bonus die voor Fortuna, bij winst, in het verschiet lag, waren het de Friezen die de wedstrijd onder controle hadden. Één slordigheidje achterin leidde wel een penalty en daarmee het eerste tegendoelpunt van het seizoen in. Verder werd er met name in de eerste helft goed gevoetbald en was de tweede helft wat rustiger. Kan dit team op deze manier de kleinere clubs die verdedigend spelen kapot spelen?

In de inmiddels vaste opstelling, met presentator Marnix Eringa en sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma was er weer genoeg om over na te praten. Verder werd tijdens de opname bekend wie de nieuwe stand-in achter S2 gaat worden en dus kon hier ook nog even op ingehaakt worden. Met deze transfer lijkt Heerenveen uitgewinkeld te zijn voor deze transferperiode.

Deze week staat de Ode van Redmer in het teken van fatsoen. Heerenveenstats (bekend van Twitter) viel op hoe aanvallend dit seizoen begonnen is, aan de hand van de schoten en schoten op doel wordt de Stat van de Week besproken. Komend weekend wacht de wedstrijd tegen NEC, waar een aantal oud-spelers nog spelen, echter stipt Frank ook een One to Watch speler aan bij NEC (deze week zelfs twee)! Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!