Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E4 | De '0' blijft bij ons en de doelpunten én Redmer zijn terug!

Seizoen 5, aflevering 4, .
S5E4 | De '0' blijft bij ons en de doelpunten én Redmer zijn terug!

Na wat gemor over laf voetbal heeft het team van Kees van Wonderen met vier doelpunten het perfecte antwoord gegeven afgelopen weekend. Doordat ook opnieuw de ‘0’ gehouden werd, komt wellicht het clubrecord (450 minuten in ‘93/‘94 vanaf de eerste speelronde) binnen bereik. In een nieuwe Radio Camataru bespreken we de wedstrijd tegen Vitesse, eventuele versterkingen en kijken we vooruit richting Fortuna Sittard. Is de hand van Kees van Wonderen eigenlijk al zichtbaar?

Eindelijk weer terug van vakantie én dus weer aanwezig in de uitzending is Redmer Wijnsma. Daarmee is de basis compleet, die gecomplementeerd wordt door presentator Marnix Eringa en sidekick Frank Beenen. Uiteraard hebben we het over het duo S2, dat met vier doelpunten van zich liet horen en bespreken we ook de verdediging van Heerenveen.

Daarnaast uiteraard ook weer in deze uitzending de Ode van Redmer, ditmaal aan de ‘0’. De hattrick van Sydney van Hooijdonk inspireerde de ‘Statistiek van de Week’ (afkomstig van Heerenveenstats op Twitter). Tot slot heeft Frank opnieuw een ‘One to watch’, deze week de blikvanger van Fortuna waar we komend weekend extra op moeten letten! Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!