Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E1 | De basis staat, met Roelof de Vries en Sander de Vries!

Seizoen 5, aflevering 1, .
S5E1 | De basis staat, met Roelof de Vries en Sander de Vries!

In de eerste uitzending van het vijfde seizoen blikken we terug op de voorbereiding en kijken we vooruit naar de seizoensopening. Met de clubwatchers van Omrop Fryslân en de Leeuwarder Courant, Roelof de Vries en Sander de Vries, bespreken we daarnaast de jeugdopleiding, nieuwe RvC en Cees Roozemond. 

In de vernieuwde opstelling met presentator Marnix Eringa en sidekick Frank Beenen (Redmer Wijnsma is nog op vakantie) trappen we dit seizoen af. Roelof en Sander hebben hun vakantie uitgesteld om de opbouw van sc Heerenveen te volgen en nemen ons mee in de verwachtingen voor dit seizoen.

Als een ode aan de Tien van Redmer (wat de Ode van Redmer gaat worden) hebben wij vanaf zijn vakantieadres toch nog 10 stellingen voor zowel Sander als Roelof ontvangen. Uiteraard blikken we ook vooruit op de openingswedstrijd tegen Sparta Rotterdam en wagen we ons aan een voorspelling op de uiteindelijk ranglijst. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!