Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E36 | Seizoensafsluiter in het vishok met Riemer en Foppe!

Seizoen 4, aflevering 36, .
S4E36 | Seizoensafsluiter in het vishok met Riemer en Foppe!

Vanuit het befaamde vishok van erevoorzitter Riemer van der Velde in Langweer blikken we met hem en Foppe de Haan traditiegetrouw terug op het bewogen seizoen van sc Heerenveen!

Presentatoren Hielke Biemond en Marcel Koppers en vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma bespreken met twee van onze grootste clubiconen de vele hoogte- en dieptepunten.

Welk gevoel overheerst bij Riemer en Foppe na de goede afloop, met het bereiken van de play-offs dankzij een fraaie eindsprint? In hoeverre is de trainerswissel een verstandig besluit geweest? Hoe enthousiast zijn deze twee absolute kenners over Amin Sarr?  Hoe kijken zij naar het functioneren van technisch manager Ferry de Haan en het vertrek van opvallend veel clubmannen? En wat verwachten ze van het komend seizoen van hun geliefde Heerenveen?

Om de twee clublegendes ook eens op een heel andere manier te leren kennen, legt Redmer hen tien lastige stellingen voor waarop ze alleen met ‘ja’ of ‘nee’ mag antwoorden. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!