Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E35 | Met Sander Eising en Piter Veenstra richting de play-offs?

Seizoen 4, aflevering 35, .
S4E35 | Met Sander Eising en Piter Veenstra richting de play-offs?

Na een 1-2 overwinning op Vitesse lijkt de wereld ineens heel anders. Een achtste plek en met een blik op het resterende programma is het wellicht realistisch om die vast te houden. Hoe kan het dat na de degradatiezorgen we nu in het linkerrijtje staan?

Presentator Marnix Eringa en vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma blikken met supporters Sander Eising en Piter Veenstra terug op de wedstrijd tegen Vitesse, de veranderingen onder Ole Tobiasen en kijken vooruit naar de resterende wedstrijden (en een beetje naar volgend seizoen).

Tegen Vitesse was het voetbal niet altijd even goed, maar door twee doelpunten van Amin Sarr, de nieuwe parel van sc Heerenveen, werd er toch gewonnen. Waren het niet juist dit soort wedstrijden die we vaak verloren? Daarnaast wordt besproken hoe de ploeg volgend jaar wellicht vorm zal krijgen, is het geraamte dit seizoen al neergezet?

Om Piter, die voor het eerst te gast is in Radio Camataru beter te leren kennen, heeft Redmer nog tien lastige stellingen voor hem bedacht tijdens de uitzending, waarop hij alleen met ‘ja’ of ‘nee’ mag antwoorden. We eindigen traditiegetrouw met een vooruitblik op de volgende wedstrijden, uit tegen Ajax en thuis tegen Go Ahead Eagles. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!