Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E34 | Nagenieten van de Friese derby met Reon Boeringa

Seizoen 4, aflevering 34, .
S4E34 | Nagenieten van de Friese derby met Reon Boeringa

In deze uitzending van Radio Camataru schuift Reon Boeringa aan om uitgebreid terug te blikken op een zinderende Friese derby.

Presentator Hielke Biemond en vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma staan met de clubvolger van Voetbal International stil de krankzinnige blessuretijd, waarin Heerenveen leek te gaan winnen en verliezen van Cambuur, en uiteindelijk in de slotseconden de 3-3 maakte.

Wie is nu de morele winnaar van dit spektakel? Hoe bijzonder was de prachtige sfeer in het stadion, in het licht van de grimmige aanloop? En hoe kon Heerenveen het na een sterke eerste helft zo kwijtraken? Ook vragen we Boeringa uiteraard welke van de noordelijke profclubs die hij volgt dit seizoen de beste papieren heeft om de play-offs voor Europees voetbal te halen. En welke van de vier heeft het beste perspectief voor het komend seizoen? 

Om de VI-journalist ook beter op het persoonlijke vlak te leren kennen, legt Redmer hem tien lastige stellingen voor waarop hij alleen met ‘ja’ of ‘nee’ mag antwoorden. We eindigen traditiegetrouw met een vooruitblik op de volgende wedstrijd, uit tegen Vitesse. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!