Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E32 | Reden tot juichen met Joost van Aken

Seizoen 4, aflevering 32, .
S4E32 | Reden tot juichen met Joost van Aken

Geen Eredivisievoetbal tijdens Pasen, wel gewoon een uitzending van Radio Camataru, met daarin als speciale gast Joost van Aken!

Presentator Hielke Biemond en vaste sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma blikken met verdediger uit de eigen jeugdopleiding terug op de sportieve ommekeer van de afgelopen weken. Die viel samen met de opmerkelijke rentree van Van Aken, al leverde die hem ook een blessure op wegens te uitbundig juichen. Hoe verklaart de routinier de fraaie statistieken van de afgelopen vijf wedstrijden? En is hiermee de basis gelegd voor het volgend seizoen?

In het tweede deel van de uitzending staan we met Van Aken stil bij de emoties die zijn rentree voor Heerenveen bij hem teweegbrachten. Wat school daar allemaal achter? Hoe is het om eindelijk weer echt profvoetballer te kunnen zijn na al dat blessureleed? En wat is de belangrijkste les die hij heeft getrokken uit zijn buitenlandse avontuur?

Om de populaire verdediger ook beter op het persoonlijke vlak te leren kennen, legt Redmer hem tien lastige stellingen voor waarop hij alleen met ‘ja’ of ‘nee’ mag antwoorden. We eindigen traditiegetrouw met een vooruitblik op de volgende wedstrijd, uit tegen AZ. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!