Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E31 | Dubbel feest in het Abe Lenstra Stadion met Herman Betten

Seizoen 4, aflevering 31, .
S4E31 | Dubbel feest in het Abe Lenstra Stadion met Herman Betten

Door een mooie 3-1 overwinning op FC Groningen blijft sc Heerenveen voor de vijfde keer op rij ongeslagen en spelen ze zich (zo goed als zeker) veilig! Een heerlijke middag in het Abe Lenstra Stadion waarbij ook het verlate 40-jarige jubileum van supportersvereniging FeanFan werd gevierd. Wij praten deze week na over de wedstrijd en het jubileum met vicevoorzitter van FeanFan, Herman Betten.


Presentator Marnix Eringa en sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma blikken terug op de leuk wedstrijd waarin een mooi samenspel tussen het team en het publiek zichtbaar was. Dit alles begon uiteraard al door de mooie sfeeractie van FeanFan waarmee de wedstrijd begon. Eindelijk leek het alsof de puzzelstukjes echt in elkaar vielen en werd er bij vlagen goed gevoetbald in het Abe Lenstra Stadion. Zou het aanvalsduo daarom intact moeten blijven en moet Ferry de Haan proberen Sydney van Hooijdonk nog een jaar te huren?

 

In het tweede deel van de uitzending praten we verder met Herman over FeanFan, het jubileum en wat de toekomst nog gaat brengen. Wat doet FeanFan nou allemaal en hoe kunnen ze nog hulp gebruiken? Daarna ontkomt ook Herman niet aan de tien ontwapenende stellingen van Redmer waarop hij alleen met ‘ja’ of ‘nee’ mag antwoorden. Komende week is sc Heerenveen in verband met de bekerfinale vrij, maar volgende week zal Joost van Aken aanschuiven in onze digitale studio.

 

Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!