Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E30 | De veilige haven in zicht met Thom Haye

Seizoen 4, aflevering 30, .
S4E30 | De veilige haven in zicht met Thom Haye

Niemand minder dan middenvelder Thom Haye is deze week onze speciale gast in de digitale studio van Radio Camataru!

Presentator Hielke Biemond en sidekicks Jaap Friso (in plaats van Frank Beenen) en Redmer Wijnsma blikken met de winteraankoop van sc Heerenveen terug op het 1-1 gelijkspel bij Sparta. Kunnen wewe na vier wedstrijden op rij zonder nederlaag concluderen dat het nieuwe spelsysteem van trainer Ole Tobiasen, met vijf verdedigers, werkt? En in hoeverre voelt Haye zich daarin thuis? Wat kan en moet er beter om er nog een mooi einde van dit seizoen van te maken?

In het tweede deel van de uitzending staan we met de 27-jarige middenvelder stil bij zijn komst naar Heerenveen. Hoe verklaart hij het dat hij zo’n laatbloeier is? Wat ervaart hij als het grootste verschil tussen de Eerste Divisie en de Eredivisie? En beschouwt hij Heerenveen als eind- of tussenstation?

Om Haye ook beter op het persoonlijke vlak te leren kennen, legt Redmer hem tien lastige stellingen voor waarop hij alleen met ‘ja’ of ‘nee’ mag antwoorden. We eindigen traditiegetrouw met een vooruitblik op de volgende wedstrijd, thuis tegen rivaal FC Groningen.

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!