Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E29 | Jubelen tijdens het NN-jubileum met Danny Busscher

Seizoen 4, aflevering 29, .
S4E29 | Jubelen tijdens het NN-jubileum met Danny Busscher

Deze week mogen we bij Radio Camataru eindelijk weer eens terugblikken op een overwinning van sc Heerenveen. En er was nog meer te vieren, want supportersvereniging Nieuw Noord vierde tegelijkertijd ook haar 20-jarige jubileum. Om die reden schuift voorzitter Danny Busscher deze week bij ons aan.

Presentator Marcel Koppers en sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma bespreken met hem de bevrijdende 2-0 overwinning op Heracles Almelo. Opnieuw stond de Friese verdediging als een huis en nu werd er voorin ook weer eens spijkers met koppen geslagen. Op aangeven van Sydney van Hooijdonk maakte Amin Sarr na een uur spelen de 1-0 en vlak voor tijd maakte Nick Bakker het feest compleet met de 2-0.

Los van alle wedstrijdgerelateerde discussies zullen we met Busscher ook ruim stilstaan bij het fraaie jubileum van Nieuw Noord. Een jaar nadat het 20-jarige jubileum plaatsvond, kon er nu eindelijk goed worden gefeest! Het staanvak in het Abe Lenstra Stadion laat al jaren zien een meerwaarde te zijn, maar kan het nog groter? Heeft de vereniging nog andere doelen voor ogen? Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!