Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E28 | Het blijft nog enorm spannend met Harm Zeinstra

Seizoen 4, aflevering 28, .
S4E28 | Het blijft nog enorm spannend met Harm Zeinstra

Deze week schuift een oud-keeper van sc Heerenveen aan in de digitale studio van Radio Camataru. Hij stopte vroegtijdig met voetbal om zich op zijn maatschappelijke carrière te werken. Inmiddels is hij Consultant binnen de sport en staat hij bekend om zijn analyses van keepers: Harm Zeinstra.

Presentator Marnix Eringa en sidekicks Frank Beenen en Jaap Friso (als vervanger van de vandaag afwezige Redmer Wijnsma) bespreken met hem het 0-0 gelijkspel bij RKC Waalwijk. Met ditmaal 5 verdedigers hield het team van Ole Tobiasen opnieuw de ‘0’, waarbij Joost van Aken een zeer verdienstelijk rentree maakte in het Heerenveen-shirt. Jaap Friso luidt de noodklok over de situatie rondom de club. Spelen we volgend seizoen nog Eredivisie?

Daarnaast bespreken we met Zeinstra uiteraard ook nog wat hij ervan vindt dat Mulder weer onder de lat staat. En hebben we het over heden, verleden en de toekomst van zijn carrière. Hoe heeft hij zijn tijd bij sc Heerenveen beleefd? En ziet hij zichzelf nog eens op de bank zitten bij een BVO? We eindigen zoals altijd met de blik vooruit waarbij we voorbeschouwen op de volgende wedstrijd, thuis tegen Heracles Almelo!

Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!