Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E27 | De vrije val stoppen met Ole Tobiasen

Seizoen 4, aflevering 27, .
S4E27 | De vrije val stoppen met Ole Tobiasen

In de digitale studio van Radio Camataru ontvangen wij de man die de vrije val van sc Heerenveen moet zien te stoppen: interim-trainer Ole Tobiasen.

Presentator Hielke Biemond en sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma blikken met hem terug op het 0-0 gelijkspel bij Willem II. Daarmee beëindigde sc Heerenveen weliswaar de dramatische reeks van acht nederlagen op rij, maar in hoeverre bood het povere spel perspectief voor het vervolg van de strijd tegen degradatie?

Mede aan de hand van de vele luisteraarsvragen gaan we met Tobiasen uitgebreid in op zijn speelwijze en personele keuzes. Hoe wil hij zijn team laten spelen? Waarom wordt dat maar niet zichtbaar? Is dat een kwestie van angst? Of een gebrek aan karakters in de selectie, zoals de Deen het zelf omschreef? En ziet hij zichzelf als de juiste man om Heerenveen voor degradatie te behoeden?   

Zoals alle gasten ontkomt ook Tobiasen niet aan een kijkje in zijn ziel tijdens de Tien van Redmer. We eindigen traditiegetrouw met een vooruitblik op de volgende wedstrijd, uit tegen directe concurrent RKC Waalwijk. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!