Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E26 | De weken van de waarheid staan voor de deur

Seizoen 4, aflevering 26, .
S4E26 | De weken van de waarheid staan voor de deur

We proberen de moed erin te houden en geven zeker niet op, maar feit is wel dat sc Heerenveen er na de zevende nederlaag op rij er slechter dan ooit tevoren op staat. Met nog tien wedstrijden te gaan is de voorsprong op nummer zestien Fortuna Sittard nog maar zes punten en dus kunnen de komende weken weleens cruciaal gaan zijn voor de rest van het seizoen! 

Presentator Marcel Koppers probeert samen met sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma en hulp van medesupporters Wout de Jong en Bernier Hoekstra (tevens voorzitter van VV Heerenveen) de gang van zaken te duiden. Hoe hard komt de zoveelste nederlaag aan? Waar was Erwin Mulder mee bezig? En hoe laten de nieuwelingen Amin Sarr, Sydney van Hooijdonk en Thom Haye zich tot nu toe zien?

Hoe dan ook zullen er weer vier spelers worden genomineerd voor Camataruaan van de Week en is er weer een In de Korte Hoek! Tot slot werpen we een blik op de toekomst van Sportpark Skoatterwâld en sluiten we af met de voorspellingen van Willem II-uit. Dat en nog veel meer hoor je in deze nieuwe aflevering van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!