Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E25 | Nooit opgeven met clubman Ronny Venema

Seizoen 4, aflevering 25, .
S4E25 | Nooit opgeven met clubman Ronny Venema

In deze barre tijden ontvangen wij in de digitale studio van Radio Camataru een speler uit de gouden jaren van sc Heerenveen: Ronny Venema! 

Presentator Hielke Biemond en sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma staan met onze laatste doelpuntenmaker in de Champions League stil bij de huidige sportieve crisis. In hoeverre bood de zesde competitienederlaag op rij – 3-1 bij PSV – perspectief op betere tijden? Wordt de hand van Ole Tobiasen zichtbaar? En de belangrijkste vraag: komt het nog goed?

In het tweede gedeelte van de uitzending staan de heren met clubman Venema stil bij zijn huidige werk in het Abe Lenstra Stadion. Sinds eind vorig jaar is hij geen accountmanager meer op de commerciële afdeling, maar haalt hij de banden met de Friese amateurclubs aan en probeert hij ook nieuwe voetbalscholen op te zetten. Wat denkt hij op die manier bij te dragen aan de toekomst van sc Heerenveen?

Zoals alle gasten ontkomt ook Venema niet aan een kijkje in zijn ziel tijdens de Tien van Redmer. We eindigen traditiegetrouw met een vooruitblik op de volgende wedstrijd, thuis tegen FC Utrecht. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!