Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E24 | We houden de moed erin met Xavier Mous

Seizoen 4, aflevering 24, .
S4E24 | We houden de moed erin met Xavier Mous

Weer met publiek, maar nog zonder punten. Een hoopvol begin van de wedstrijd werd door NEC effectief de kop in gedrukt. Er werden weer meer kansen gecreëerd door de ploeg van Ole Tobiasen, met onder andere nieuwkomers Sydney van Hooijdonk en Amin Sarr voorin, maar gescoord werd er nog niet. We blikken terug op de wedstrijd en kijken vooruit naar de rest van het seizoen met keeper en Consultant global business tax: Xavier Mous! 

Presentator Marnix Eringa en sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma praten met Xavier over de stand van zaken bij sc Heerenveen. Met een andere trainer, een aantal nieuwe spelers en nieuwe dynamiek is er genoeg te bespreken. Helaas heeft het nog niet in punten geresulteerd en komt ‘de streep’ steeds dichterbij. Moeten we ons zorgen gaan maken?

In de tweede helft van de uitzending hebben we het ook met Xavier over de keepersstrijd met Erwin Mulder en zijn eigen plannen op en naast het veld. Uiteraard ontkomt ook Xavier niet aan de 10 ontwapende stellingen van Redmer en kijken we, een verhaal van Frank uit de oude doos, kort vooruit naar de wedstrijd komend weekend tegen PSV. 

Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!