Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E22 | DeadlineDay liveshow met o.a. Ferry de Haan en Joey vd Berg!

Seizoen 4, aflevering 22, .
S4E22 | DeadlineDay liveshow met o.a. Ferry de Haan en Joey vd Berg!

Welkom bij de speciale DeadlineDay show van Radio Camataru! Een week geleden zaten we nog in mineur na drie nederlagen op rij en het ontslag van Johnny Jansen, maar inmiddels ziet de wereld er na een zestal (!) transfers volledig anders uit!

Presentatoren Marcel Koppers en Hielke Biemond, aangevuld met de vaste sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen (en technische ondersteuning van Rainaldo Oord) bespreken de laatste transferwerk met technisch manager Ferry de Haan, oud-speler Joey van den Berg en clubwatchers Reon Boering (VI) en Sander de Vries (LC).

Daarbij worden zowel de uitgaande én verrassende transfers van Henk Veerman (FC Utrecht) en Rodney Kongolo (Cosenza Calcio) onder de loep genomen, maar ook zeker de nieuwe aanwinsten Thom Haye (NAC Breda) en Amin Sarr (Malmö FF). Met name de verwachtingen van de Zweedse jeugdinternational zijn erg hoog.

Ook blikken we tot slot nog even kort vooruit op de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Dat en nog veel meer hoor je in deze nieuwe aflevering van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!