Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E16 | Met een punt op zak de diepte in met Anthony Musaba

Seizoen 4, aflevering 14, .
S4E16 | Met een punt op zak de diepte in met Anthony Musaba

Een week later dan gepland schuift de van aanvaller Anthony Musaba bij ons in de digitale studio. Met de van AS Monaco gehuurde jeugdinternational blikken we uitgebreid terug op het moeizame maar knappe 1-1 gelijkspel met PSV, waarin hij zelf noodgedwongen aan de kant stond.

Presentator Marcel Koppers en sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma horen graag van Musaba hoe hij zondagmiddag op de tribune zat in het Abe Lenstra Stadion. Moest hij nog vaak terugdenken aan de rode kaart die hij tegen Willem II ontving? En hoe deed zijn vervanger Tibor Halilovic het op de vleugel, of had doelpuntenmaker Rami Al Hajj beter vanaf het begin kunnen starten? 

In het tweede gedeelte van de uitzending leren we Musaba wat beter kennen op persoonlijk vlak, door de ingestuurde vragen via social media maar zeker ook door de ‘De Tien van Redmer’. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!