Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E15 | De 150ste uitzending met winst, supporters en een prijs!

Seizoen 4, aflevering 15, .
S4E15 | De 150ste uitzending met winst, supporters en een prijs!

In alweer de 150ste uitzending van Radio Camataru kunnen wij eindelijk weer eens terugblikken op een competitiezege. En alsof dat nog niet prettig genoeg is, verloten we onder onze trouwe luisteraars een bijzondere Heerenveen-prijs!

Presentator Hielke Biemond en sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma staan met vriend-van-de-show Jaap Friso uitgebreid stil bij de opmerkelijk verlopen thuiswedstrijd tegen Willem II. Hoe kan het dat het met tien man beter gaat dan met elf? Was de rode kaart van Anthony Musaba terecht? En heeft Nick Bakker zijn plek nu definitief veroverd? 

In het tweede gedeelte van de uitzending bespreken de heren de terugkeer van de lege stadions in de Eredivisie. Hoe terecht of onterecht is deze ingreep van het kabinet? Wat is het effect van de lege tribunes op de wedstrijden? Hoe lang gaat dit nog duren? En is het logisch dat erevoorzitter Riemer van der Velde en zijn vrouw Annie wel op de tribune zaten? 

Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!