Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E14 | De blik naar buiten met hoofdscout Peter Maas

Seizoen 4, aflevering 14, .
S4E14 | De blik naar buiten met hoofdscout Peter Maas

De nieuwe hoofdscout Peter Maas schuift deze week als speciale gast aan in de digitale studio van Radio Camataru! 

Presentator Hielke Biemond en sidekicks Frank Beenen en Redmer Wijnsma staan uitgebreid stil bij zijn snelle terugkeer in het Abe Lenstra Stadion. De Brabander werkte daar tussen 2014 en 2019 al als internationaal scout, voordat hij naar NAC Breda vertrok.

Bij welke transfers van Heerenveen was hij in zijn eerste periode betrokken? Hoe bevalt het hem om nu de scouting aan te sturen? Welke plannen heeft hij daarmee en welke posities hebben tijdens de komende transferperiode topprioriteit?

Om Maas ook persoonlijk beter te leren kennen, krijgt hij in de ‘Tien van Redmer’ dilemma’s voorgeschoteld waarop hij alleen met ‘ja’ of ‘nee’ mag antwoorden. Ook blikken de heren uiteraard terug op het fletse 1-1 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen NEC. Hoe is het ogenschijnlijke gebrek aan teamgeest te verklaren? Wat zegt dit over de positie van trainer Johnny Jansen? En hoe zorgelijk wordt het gebrek aan stootkracht?

Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!