Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

Radio Camataru maakt zich klaar voor seizoen 5!

Radio Camataru maakt zich klaar voor seizoen 5!

Nog even wachten en dan begint het vijfde seizoen van Radio Camataru! Dit moeten we helaas doen zonder Hielke en Marcel. Zij hebben hun pensioen aangekondigd en wij danken deze iconen voor hun grote inzet in de afgelopen jaren. We hopen ze nog eens te verwelkomen als gast. Tige tank, mannen!

Het aankomende seizoen gaan Marnix, Redmer en Frank (en af en toe een gast) jullie bijpraten over de allermooiste club en alles daar omheen. We gaan dit doen in een nieuw jasje. We gaan de podcast wekelijks naar 30 minuten brengen, maar niet getreurd: we blijven onszelf!

De reguliere wekelijkse podcast krijgt een nieuwe jasje. Natuurlijk bespreken we vooral de wedstrijd. ‘De Ode van Redmer’ doet zijn intrede. Ook zullen wij na elke wedstrijd een opmerkelijke statistiek bespreken van onze vrienden van @heerenveenstats. Less is more!

Buiten de reguliere afleveringen om gaan we ook specials maken. Dit worden langere uitzendingen met mensen van de club om kennis te maken. Ook duiken we met Radio Camataru de historie in, op zoek naar historische clubmomenten. Zo kleuren we het grijze verleden nog meer blauw-wit!

We hopen dat we onze eigen verwachtingen waar kunnen maken en rekenen erop dat jullie allemaal weer op dinsdagochtend afstemmen op Radio Camataru! Aankomende dinsdag starten we met dé voorbeschouwing op het komende seizoen. Net stinne mar âfstimme!